Linguata Centru

Director - Vasluian Iana

Director Vasluian Iana ❝The limits of my language are the limits of my world.❞

Centrul de Limbi Străine Linguata s-a născut din dragostea pentru Limba Engleză a unor profesori formaţi în cadrul Facultăţii de Litere si a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universității Bălţi. Ne-am extins după mult timp în care doar un număr restrîns de oameni ştiau de noi. Am hotărît să facem acest lucru văzînd cît de mare este cererea şi mai ales realizînd cîtă nevoie de calitate este în jur.

Suntem un centru, unde limbile străine se predau  atît copiilor de toate vîrstele, cît şi adulţilor. Ceea ce dorim este să reuşim să formăm copiii şi adulţii într-o maniera plăcută, lipsită de stres şi care să-i ajute cu adevarat mai departe.

Profesorii sunt foarte atent selectaţi şi pasiunea cu care lucrează se simte imediat ce începeţi cursurile.

Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Cambridge University Press, Oxford University Press, Richmond, Hueber, ce includ mijloace audio şi video).

Ştim că nu este uşor să înfrunţi tot traficul din oraş pentru a ajunge la un curs de Limbă Străină, tocmai de aceea suntem în inima oraşului, aproape de tine. 

Adresa:str. Vlaicu Pârcălab 52(în incinta ULIM)
 
Telefon: 022211023; 068555662
 
Facebook: Linguata Vlaicu Pîrcalab Linguata
Odnoklassniki: Linguata Pîrcalab