Director Filiala-Meriacre Mariana

Director Filiala–  Meriacre Mariana

 

 

Linguata Ialoveni

Școala de Limbi Străine Linguata Ialoveni este recunoscută ca singurul centru -lider în domeniul predării şi studierii limbilor străine din Raionul Ialoveni. Scopul nostru este de a susţine creşterea individuală a fiecărui student şi de a încuraja integrarea în comunitatea atît naţională,cît şi internaţională prin intermediul limbilor străine, prin cunoaşterea culturii şi civilizaţiei mai multor naţiuni  prin educaţie.

Pe parcursul anilor, împreuna cu profesorii calificaţi şi bine pregătiţi de specialişti  din Marea Britanie, Grecia şi Moldova, oferim cursuri de calitate şi excelente condiţii de studiu atît persoanelor din orasul Ialoveni cît şi celor din satele din imprejurime (numărul solicitărilor din mediul rural fiind în permanentă creştere), dîndu-le posibilitatea de a studia o limbă străină cît şi de a beneficia de o pregătire la nivel  pentru susţinerea examenelor, TOEFL, IELTS,CAMBRIDGE, BAC,etc.,doar la cel mai apropiat centru din regiune şi mai aproape de casă.

Şcoala de Limbi Străine Linguata Ialoveni propune o varietate de programe pentru organizaţii  în diferite domenii, pentru diferite vîrste, niveluri de cunoaştere a limbii engleze şi obiective de studiu.

 Adresa:or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 5A (cladirea Supersonic)
 
 Telefon: 0(268) 28- 293; 068600132
 
 Facebook: Linguata Ialoveni
Odnoklassniki : Linguata Ialoveni