Linguata Independenței

Pe parcursul a multor ani, Centrul de Limbi Străine Linguata Independenţii, aflat în sectorul Botanica, este alături de dumneavoastră pentru a susţine şi încuraja studierea limbilor străine pentru toate vîrstele, care nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate în zilele noastre.

  Împreună cu profesorii bine calificaţi şi pregătiţi cu o experienţă de predare dobîndită atît în ţară cît şi în străinătate, va oferim cele mai eficiente şi stimulante metode. Pe lîngă posibilitatea  de studiere a limbilor străine, puteţi beneficia de o amplă pregătire pentru susţinerea examenelor de talie internatională Cambridge, TOEFL, IELTS, etc., precum şi de o gamă variată de programe în diverse domenii pentru organizatii.

 Limbile străine joacă un rol foarte important, în unele cazuri, chiar decisiv, în vieţile noastre profesionale si nu numai. Pe langă faptul că deschid noi orizonturi, ajută la dezvoltarea intelectului si înlesnesc comunicarea, ne pot garanta si accesul în procesul de admitere al diferitelor universităţi din întreaga lume.

Director filială: Inna Iahioeva
Asistent administrativ: Angela Bașmacenco

Adresa: str. Independentei 40 (Delius)
Telefon: 022567446; 068600138
Facebook: linguata Independentii
Odnoklassniki: linguata_8 Independentii 28
 
Mijloc de transport
Maxi-taxi: 103, 119, 154, 163, 175, 184, 189;
Troleibuz: 4, 22.