DESPRE LINGUATA

Salut

 Ca editor al acestui site mă simt foarte confortabil în fața monitorului și informez lumea prin intermediul internetului. Pe de altă parte, trebuie să vă îndemn să nu lăsați lumea virtuală să ridice un zid între dumneavoastră și lumea reală.

 Mergeți și cumpărați cărți, intrați în săli de concerte, aventurați-va pe patine, ski-jet-uri, hoinăriți și priviți oamenii din jurul vostru. Și dacă doriți un sfat pentru orientarea dumneavoastră academică și/ sau profesională, la Linguata veți primi cu siguranță o opinie autorizată, veți beneficia de servicii educaționale la standarde europene.

“Nothing ever becomes real ’til it is experienced.”

 

De ce Linguata?

Pentru că LINGUATA- Cea mai bună alegere pentru viitorul Dumneavoastră!

Și  pentru că:

– e o școală internațională;
-suntem cei mai buni în zona în care lucrăm;
-utilizăm metodele de predare și învățare cele mai moderne și
cele mai optime;
-programul școlar este specifică și bine structurată;
-procesul de învățare este sistematic și e bazat pe continuitate și comunicare.Studenții au posibilitatea să-și dezvolte abilitățile de
vorbire chiar de la bun început,prin intermediul a multor activități comunicative în perechi sau în grup;
-lucrăm cu manuale edițiile Cambridge, Richmond,etc;
– dispunem de materiale audio și video,echipamente moderne;
-oferim educație(cultură generală),nu numai cunoștințe la limba studiată;

-avem cursuri în particular și online;
-suntem eficienți și oferim calitate;
-avem cel mai optim număr de studenți în grupe.

 

 Echipele Linguata!

Echipele Linguata sunt fără îndoială interfața prin care administrația organizației se conecteaza la sursele de informație, la viața socială și culturală din Moldova. Așa vă cunoaștem emoțiile, interesele, țelurile și ambițiile.

 Foarte tineri și plini de entuziasm sau cu multă experiență, dar excelent adaptați ritmului alert al schimbărilor, colegii noștri  pot fi întîlniți la oricare dintre sediile din Chișinău sau din țara: economiști, juriști, specialiști IT, PR, marketing, consultanți  educaționali și traineri de limbi străine.

Condițiile de admitere și programa școlară sunt aceleași oriunde alegeți să vă înscrieți. În fiecare școală veți beneficia de echipamente audio-video, table interactive, laboratoare de limbi străine, acces Wi-Fi  gratuit. Metodele de predare au o singură unitate de măsura: profesionalismul. Dar cum totul trebuie să fie cu măsură, cunoscându-i veți vedea cum se îmbină exigența cu amuzamentul, seriozitatea cu jocul, tehnologia IT cu emoțiile pozitive.

 Vă așteptăm la oricare din cele 12 sedii din Chisinău, Bălți, Cahul, Ialoveni, Orhei și Criuleni.

Cu Drag,
Echipa LINGUATA!:)))))))

 

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.