Dragi vizitatori ai site-lui Linguata Școli de Limbi Străine,

Bine ați venit!

Ne face plăcere să vă prezentăm site-ul și să vă încurajăm să răsfoiți paginile pentru a vă familiariza cu structura și tematica site-ului. Veți observa butoanele principale din banner, ce se află în partea de sus. Fiecare va deschide alte butoane de navigare care vă vor oferi informații suplimentare. Veți avea posibilitatea să treceți de la o sub-pagină la alta sau la altă temă.

Sperăm ca site-ul nostru să devină una dintre sursele dvs. de informare – nu doar un instrument de documentare, ci și un mijloc de comunicare. Vom aprecia comentariile și sugestiile dvs. pentru remedierea unor erori sau îmbunătățirea și diversificarea conținutului.

Sugestiile noastre:

Comunicarea cu părinții

Adresa dumneavoastră de email este un eficient instrument de comunicare pentru școlile Linguata.  Este mai important ca niciodata să pastrați o permanentă legătură cu școala pentru a solicita informații privind performanța școlară și frecvența la cursuri a copilului dvs. Puteți să solicitați și temele din ziua cand acesta a absentat sau să ne informați în legătură cu eventualele probleme de sănatate.

Este recomandabil să vă creați o adresa de email pentru comunicarea cu școala sau să ne contactați telefonic. Datele de contact  de la sediul respectiv, le găsiți pe pagina Școlile Linguata.

E-News

Doriți mai multe informații despre activitatea școlii Linguata? Vă interesează site-urile sociale? Ne găsiți pe Facebook (fiecare sediu are pagina sa) și Google .

Folosim serviciile acestor rețele pentru a vă furniza comunicate de presă și informații privind succesele elevilor și profesorilor noștri, precum și evenimente din țară și internaționale care ar putea să vă intereseze.

Ghid pentru părinți

Trăim într-o lume copleșită de știri, schimbări și tensiuni. Cum ne adaptăm? Ce soluții există pentru a-i ajuta pe copii să facă față tentațiilor, să depășească momentele de nesiguranță sau neîncredere? Dorim cu toții răspunsuri și soluții rapide.

Având în vedere caracterul unic al fiecăruia dintre noi, orice provocare trebuie abordată cu răbdare și tact.

Incercăm să fim ghidul dvs. pe probleme legate de:

 Cu drag,
Echipa Linguata