Seniori

Engleza, Franceza, Germana şi Italiana

Nivele:

As( A1.2)

Bs(A2.1)

Cs (B1)

Ds(B2)

Es(C1)

Numărul de persoane în grupa: 6-12.

 Vârsta: 11-16 ani

Orarul lecțiilor: Luni –Vineri

Durata lecțiilor: 45 min( 90 minute durata unei ședințe).

Durata unui nivel : septembrie – mai ,curs obișnuit – 8 luni

Structura cursului: 2 întâlniri/săptămână

Numărul de ore: 124 ore academice

Certificate: La sfârșitul cursului, absolvenții susţin un test în scris pentru a primi certificatul Linguata sau examenul Cambridge pentru a primi certificatul  internațional corespunzător evaluării :  Cambridge Starters,Cambridge Movers sau Cambridge Flyers.

Descriere curs: Manualele şi metodele de predare sunt perfect adaptate acestei grupe de vârstă. Structura manualelor permite abordarea dificultăților de gramatică şi dezvoltarea abilităţilor de vorbire, scriere, ascultare şi citire într-un mod original. Proiectele și temele de conversaţie sunt suficiente motivante pentru ca tinerii să se implice cu entuziasm în activităţile desfăşurate în clasă şi în pregătirea individuală.

6 Comments

 1. Mihaela Sarcov

  Buna seara, m-ar interesa cit costa cursurile de limba engleza pentru 8 luni?

  • BUNA ZIUA /SEARA!PRETURILE DIFERA IN DEPENDENTA DE NIVELUL DE CUNOSTINTA,DE VIRSTA,ORAS SAU SUBURBIE,ETC.VA ROG SPECIFICATI DACA MAI CUNOASTETI ENGLEZA SAU SUNTETI INCEPATOR,PENTRU ADULTI SAU PENTRU SENIORI/COPII.PENTRU DETALII VA ROG SA NE CONTACTATI LA 068555662 .

 2. Alex

  Buna ziua.Ne intereseaza daca aveti cursuri de germana pentru juniori (12 ani).Nivel incepator (un an de studiu la scoala).Preferential Botanica.Multumesc anticipat.

  • Buna ziua avem cursuri de germana pentru copii.La moment avem grupe in formare.Dam start orelor incepind cu data de 12.09.16.Sunt doua filiale la Botanica ,pe Decebal 64/1-068600134 si pe strada Independentei 40 -068600138.Sunati la unul din numarele indicate pentru mai multe detalii.

 3. Alina

  La ce preț sunt cursurile de limba franceza pentru seniori , nivel mediu ( clasa 11 la scoala ) ??? Preferabil in sectorul riscani

  • Buna ziua!!!Studentii de clasa 11 se inscriu deja in grup pentru adulti.Mai intii va rog sa va apropiati la Filiala de la Riscani sa faceti o mica testare pentru stabilire a nivelului de cunostinta.Preturile difera in dependenta de virsta,nivel si tipul de curs pe care-l alegeti,intensiv sau obisnuit.Pentru detalii sunati la Filiala 7 Sectorul Riscani 068600137.Sa aveti parte doar de bine.Cu Drag Echipa Linguata.

Add your comment

You must be logged in to post a comment.